Späť na Recepty

Talian na návšteve v Alsasku.

Cibuľový koláč tarte flambée s parmskou šunkou
  • Ohodnotiť recept

  • 40 Minút

  • Ľahké

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Cibuľový koláč tarte flambée s parmskou šunkou

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Obed

Inštrukcie:

Rozviňte hotové pizzové cesto na pekáč pokrytý papierom na pečenie. Zmiešajte nízkotučný tvaroh so soľou a korením a potrite pizzové cesto. Olúpte cibuľu a porežte na kolieska. Rozložte cibuľu na tvarohovú zmes, poukladajte syr Leerdammer Caractère a pečte asi 30-35 minút v predhriatej rúre pri 200°C (plyn: 4, teplovzdušná rúra: 180°C), kým sa koláč neupečie do zlatohneda. Pokryte parmskou šunkou, narežte na kúsky a podávajte ozdobené bylinkami.

Ingrediencie

  • 150g syra Leerdammer Caractère

  • 1 hotové cesto na pizzu (= 400g)

  • 1 tuba nízkotučného tvarohu

  • soľ, čerstvo mleté čierne korenie

  • 100g parmskej šunky

  • 2 červené cibule

  • citrusový tymian a oreganové lístky

3 Podobné recepty

#ENJOYIT