Späť na Recepty

Bravčová sviečková, plnená plátkami syra Leerdammer a pečenou šunkou.

Cordon bleu
  • Ohodnotiť recept

  • 20 Minút

  • Stredné

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Cordon bleu

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Obed, Večera

Inštrukcie:

Rozprestrite mäsové plátky, tĺčikom vyklepte natenko. Na každý plátok mäsa položte plátok syra Leerdammer Original, plátok šunky a ďalší plátok syra Leerdammer Original. Preložte zvyšnými mäsovými plátkami a upevnite po obvode. Namočte mäso do vyšľahaných vajec s mliekom a potom do strúhanky. Postláčajte po obvode, aby sa plnka počas varenia neuvoľnila. V širokej panvici vypražte v horúcom oleji tak, aby bolo mäso dobre upečené a chrumkavé. Vysušte mäso servítkou (resp.papierovou utierkou). Podávajte so šalátom alebo sezónnou zeleninou.

Ingrediencie

  • 8 plátkov syra Leerdammer Original

  • 8 rezňov bravčovej panenky

  • 4 plátky šunky

  • 1 vajce

  • 2 PL mlieka

  • strúhanka

  • olej

  • soľ

#ENJOYIT Skúste Tip na spestrenie!

Zvýraznite chuť tým, že pridáte do plnky syr Leerdammer Special Toast

Skúste Tip na spestrenie!!

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

3 Podobné recepty

#ENJOYIT