Späť na Recepty

Bohaté zvonku a chutné vo vnútri.

Zlaté rizoto
  • Ohodnotiť recept

  • 45 Minút

  • Zložitejšie

  • bloky a výkroje

  • Pridať k Obľúbeným

Zlaté rizoto

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Večera

Inštrukcie:

Priveďte vývar do varu. Nakrájajte cibuľu a opražte ju pri nízkej teplote v panvici s maslom. Popražte ryžu vo výpeku niekoľko minút a potom pridajte dve naberačky vývaru. V polovici varenia pridajte šafranové blizny. Keď je už ryža hotová, odstavte ju a pridajte zvyšné maslo a nastrúhaný syr Leerdammer. Premiešajte a pred podávaním nechajte postáť niekoľko minút.

Ingrediencie

  • 150g syra Leerdammer Original

  • 320g ryže Caranaroli

  • 1l mäsového vývaru

  • 60g masla

  • 1 cibuľa

  • 3 šafranové blizny

#ENJOYIT Skúste Tip na spestrenie!

Pre krémovejšiu chuť a konzistenciu pridajte Leerdammer Delacrème

Skúste Tip na spestrenie!!

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

3 Podobné recepty

#ENJOYIT