Späť na Recepty

Švajčiarsky tanier pod dohľadom Leerdammeru.

Rösti
  • Ohodnotiť recept

  • 50 Minút

  • Stredné

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Rösti

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Večera

Inštrukcie:

Umyte a uvarte zemiaky „al dente“. Po vychladnutí ich ošúpte a nastrúhajte. Pridajte soľ, korenie a muškátový orech. V panvici zohrejte olej alebo maslo a pridajte tenkú vrstvu zemiakov. Vyrovnajte vrstvu zemiakov špachtličkou, aby sa podobala na omeletu. Na vysokej teplote upečte z oboch strán do chrumkava. Upečené zemiakové placky položte na olejom vymastený plech. Na placky položte plátok parmskej šunky a syra Leerdammer Original. Pečte v rúre pri 200°C niekoľko minút. Dobrú chuť!

Ingrediencie

  • 800g zemiakov

  • 80 cl oleja

  • 100g syra Leerdammer Original

  • 100g plátkov parmskej šunky

  • muškátový orech

  • soľ a korenie

#ENJOYIT Skúste Tip na spestrenie!

Pre intenzívnejšiu chuť pridajte syr Leerdammer Special Toast

Skúste Tip na spestrenie!!

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

2 Podobné recepty

  • BBQ tortilla

    BBQ tortilla

    15 Minút

    Ľahké

  • Cuketový nákyp

    Cuketový nákyp

    40 Minút

    Ľahké

#ENJOYIT