Okoreňte si to so štipľavou horčicou
Skúste Tip na spestrenie!!2
Rozrežte žemličky horizontálne. Pokrájajte paradajky na plátky, posypte čerstvo zomletým korením a soľou a nechajte chvíľu postáť. Šalotku nakrájajte najemno spolu s čerstvými bylinkami ako petržlen, kôpor, pažítka. Primiešajte majonézu. Nožničkami nastrihajte žeruchu. Potom na spodnú časť žemličiek dajte paradajky s majonézovou zmesou a pridajte plátky syra Leerdammer. Nakoniec pridajte žeruchu a prikryte vrchnou časťou žemličky.
4 žemličky
2 paradajky
pol šalotky
zmes čerstvých záhradných byliniek
4 PL majonézy
žerucha
6 plátkov syra Leerdammer Original
Odoslať e-mailom nákupný zoznam
Okoreňte si to so štipľavou horčicou
Skúste Tip na spestrenie!!