Späť na Recepty

Chlieb s hráškovým pestom
  • Ohodnotiť recept

  • 30 Minút

  • Stredné

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Chlieb s hráškovým pestom

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Raňajky, Niečo malé na zahryznutie, Večera

Inštrukcie:

Hráškové pesto – 250 g čerstvého alebo (rozmrazeného) mrazeného hrášku rozmixujeme spolu s ½ hrsti lístkov bazalky a ½ hrsti lístkov mäty. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a pridáme olivový olej tak, aby bolo pesto stále husté, ale dalo sa dobre naniesť na chlieb. Pesto nanesieme v hrubej vrstve na krajec nasucho opečeného chleba, pridáme 2 plátky syra Leerdammer Finesse Original a ozdobíme tenkými plátkami reďkoviek.

Ingrediencie

  • 250 g čerstvého/mrazeného hrášku

  • ½ hrsti lístkov bazalky

  • ½ hrsti lístkov mäty

  • čierne korenie, soľ, citrónová šťava

  • 1 – 2 lyžice olivového oleja

  • 4 veľké krajce svetlého chleba

  • 1 balenie Leerdammer Finesse Original

  • 1 zväzok reďkoviek

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

#ENJOYIT