4
Hráškové pesto – 250 g čerstvého alebo (rozmrazeného) mrazeného hrášku rozmixujeme spolu s ½ hrsti lístkov bazalky a ½ hrsti lístkov mäty. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a pridáme olivový olej tak, aby bolo pesto stále husté, ale dalo sa dobre naniesť na chlieb. Pesto nanesieme v hrubej vrstve na krajec nasucho opečeného chleba, pridáme 2 plátky syra Leerdammer Finesse Original a ozdobíme tenkými plátkami reďkoviek.
250 g čerstvého/mrazeného hrášku
½ hrsti lístkov bazalky
½ hrsti lístkov mäty
čierne korenie, soľ, citrónová šťava
1 – 2 lyžice olivového oleja
4 veľké krajce svetlého chleba
1 balenie Leerdammer Finesse Original
1 zväzok reďkoviek
Odoslať e-mailom nákupný zoznam