4
Paradajková salsa – 4 veľké paradajky zbavíme jadrovníkov a nakrájame na malé kocky. Pridáme najemno nasekanú polovicu červenej cibule, rozotrený strúčik cesnaku, nasekanú petržlenovú vňať a šalotku. Pridáme olivový olej, štipku cukru, morskú soľ, čierne korenie, limetkovú šťavu a všetko premiešame. Salsu nanesieme lyžicou na krajec nasucho opečeného chleba a poukladáme na to plátky Leerdammer Finesse Original.
4 veľké paradajky
1 veľký strúčik cesnaku
½ červenej cibule
2 lyžice olivového oleja
3 lyžice nasekanej hladkolistej petržlenovej vňate
1 šalotka
štipka cukru
čierne korenie
morská soľ
limetková šťava
8 menších krajcov tmavého chleba
1 balenie Leerdammer Finesse Original
Odoslať e-mailom nákupný zoznam