Späť na Recepty

Chlieb s paradajkovou salsou
  • Ohodnotiť recept

  • 30 Minút

  • Stredné

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Chlieb s paradajkovou salsou

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Raňajky, Niečo malé na zahryznutie, Večera

Inštrukcie:

Paradajková salsa – 4 veľké paradajky zbavíme jadrovníkov a nakrájame na malé kocky. Pridáme najemno nasekanú polovicu červenej cibule, rozotrený strúčik cesnaku, nasekanú petržlenovú vňať a šalotku. Pridáme olivový olej, štipku cukru, morskú soľ, čierne korenie, limetkovú šťavu a všetko premiešame. Salsu nanesieme lyžicou na krajec nasucho opečeného chleba a poukladáme na to plátky Leerdammer Finesse Original.

Ingrediencie

  • 4 veľké paradajky

  • 1 veľký strúčik cesnaku

  • ½ červenej cibule

  • 2 lyžice olivového oleja

  • 3 lyžice nasekanej hladkolistej petržlenovej vňate

  • 1 šalotka

  • štipka cukru

  • čierne korenie

  • morská soľ

  • limetková šťava

  • 8 menších krajcov tmavého chleba

  • 1 balenie Leerdammer Finesse Original

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

#ENJOYIT