3 luxusné toastíky plné vysokej gastronómie, šité na mieru náročným stravníkom. Aktuálna kolekcia pre sezónu 2015. Vhodné i pre topmodelky s prísnou životosprávou.
1
Z toastu si vykrojíme vykrajovačkou koliesko, to opečieme v rúre či hriankovači, a pozdĺžne rozkrojíme napoly. Tým vzniknú 2 tenké kolieska. Vložíme medzi ne plátok syra Leerdammer Toast & Burger, priklopíme k sebe a zapečieme v kontaktnom grile. Takto si vytvoríme 2 páry a 1 samostatné toastové koliesko. 1.toast: Prvý pár naplníme tatarákom z hovädzieho mäsa, hľuzovkového oleja, pažítky, dochutíme soľou a korením. 2. toast: Druhý pár naplníme tatarákom z cvikly, ktorý si pripravíme z vopred do domäkka upečenej, vychladenej a olúpanej cvikly. Cviklu a kvasené uhorky nakrájame na malé kocôčky, zmiešame so šalotkou a dochutíme domácim kečupom a majonézou. 3. toast: Pokrájané tigrie krevety, cesnak, kukuričný škrob, bourbon, ryžový ocot, pór a koriander ochutíme soľou a korením, malé placky osmažíme v rozpálenom oleji cca minútu a dochutíme podľa chuti pastou kimchi a trochou sezamového oleja. Zmes potom kladieme na tretí toast.
1. toast s tatarákom
1 plátok Leerdammer Toast & Burger
1 plátok Penam Super sandwich toast
50 g vyzretého hovädzieho zadného mäsa
Lyžička hľuzovkového oleja
Pažítka
Soľ, korenie
2. toast s tatarákom z cvikly
1 plátok Leerdammer Toast & Burger
1 plátok Penam Super sandwich toast
1 cvikla
Šalotka
20g kvasených uhoriek
Pažítka
Domáca majonéza
Domáci kečup
Horčica
Soľ, korenie
3. toast s krevetami
1 plátok Leerdammer Toast & Burger
1 plátok Penam Super sandwich toast
4 ks tigrích kreviet
Zázvor
Strúčik cesnaku
Vajce
Čajová lyžička kukuričného škrobu
Čajová lyžička bourbonu
Čajová lyžička ryžového octa
Pór (15g)
Hrsť koriandra
Soľ, korenie
Kimchi pasta
Sezamový olej
Odoslať e-mailom nákupný zoznam