Namiesto filety z kuracích pŕs môžete použiť aj kuracie rezne.
Skúste Tip na spestrenie!!4
Umyte kuracie prsia, vyklepte, narežte na tenké pásiky. Posypte soľou, korením, paprikou a orestujte v horúcom oleji 5 až 7 minút. Umyte a očistite rukolu, osušte sušené paradajky a porežte na plátky. V rúre zohrejte hamburgerové žemle a potrite obe polovičky figovou horčicou. Rozložte rukolu a paradajky na spodnú polovicu. Pridajte filety kuracích pŕs a preložte syrom Leerdammer Caractère. Položte navrch druhú polovicu žemle a podávajte!
150g syra Leerdammer Caractère
400g kuracích pŕs
soľ, čerstvo mleté čierne korenie
paprika
2 PL rastlinného oleja
50g rukoly
60g sušených paradajok v oleji
4 žemle na hamburger
4 PL figovej horčice
Odoslať e-mailom nákupný zoznam
Namiesto filety z kuracích pŕs môžete použiť aj kuracie rezne.
Skúste Tip na spestrenie!!