4
Na panvici necháme rozpustiť maslo, pridáme šampiňóny a pražíme domäkka za stáleho miešania asi 5 minút. Huby preložíme do misy a zmiešame spolu s bylinkami, korením a soľou. Na panvici bez oleja chleby z jednej strany opečieme, otočíme ich, a na opečenú stranu položíme syr a dopekáme, kým sa syr neroztaví. Vyberieme z panvice a potrieme horčicou. Poukladáme na ne šunku a opečené huby a prikryjeme druhou polovicou chleba. A môžeme servírovať!
2 lyžice masla
2 x 250 g balenia šampiňónov
3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate alebo tymiánu
8 krajcov chrumkavého chleba
150 – 200 g plátkov šunky
2 balenia syra Leerdammer Caractére plátky 150 g
dijonská alebo hrubozrnná horčica
soľ a čierne korenie
Odoslať e-mailom nákupný zoznam