Dali by ste si pór? Vyskúšajte toto.
4
Opečte mleté mäso na horúcom oleji. Očistite pór, umyte ho a nakrájajte na kolieska. Pridajte k mletému mäsu a popražte. Pridajte zeleninový vývar, povarte so zakrytou pokrievkou na nízkej teplote asi 15-20 minút. Narežte syr Leerdammer Original na tenké pásiky a ¾ pridajte spolu so smotanou do mletého mäsa, aby sa syr roztavil. Ochuťte polievku čiernym korením, soľou a mletým muškátovým orieškom podľa chuti. Očistite, umyte a narežte rukolový šalát na kúsky. Vyšľahajte šľahačku a pridajte korenie a soľ podľa chuti. Zmiešajte rukolový šalát s polievkou a ozdobte čiernym korením ochutenou šľahačkou a zvyšnými plátkami syra Leerdammer Original.
200 g syra Leerdammer Original
300g mletého mäsa
2 PL oleja
300g póru
750 ml mäsového vývaru
200 ml smotany
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
mletý muškátový oriešok
Na korenistú šľahačku:
50g rukolového šalátu
100 ml smotany
soľ
hrubo mleté farebné korenie
Odoslať e-mailom nákupný zoznam