Späť na Recepty

Prebuď v sebe Pepka!

Špenátový sendvič
  • Ohodnotiť recept

  • 15 Minút

  • Ľahké

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Špenátový sendvič

Porcie:

1

Vychutnajte si počas:

Obed, Večera

Inštrukcie:

1. 120 g baby špenátu umyjeme, pretriedime a v suchom stave rozmixujeme. ½ strúčika cesnaku na jemno posekáme. Špenát a cesnak opražíme na panvici, na ktorú dáme 1 lyžicu olivového oleja, a necháme „sadnúť“. Okoreníme soľou a korením a necháme odkvapkať v site. 2. 1/2 kríčkovej paradajky zbavíme semien a nakrájame na jemné kocky. 3. 2 plátky toastového chleba natrieme maslom, obložíme syrom Leerdammer® Toast & Burger a zapečieme v rúre na pečenie, až pokým sa syr nezačne roztápať. Jeden plátok toastového chleba obložíme špenátom a kockami paradajky, na tento plátok položíme stranou na ktorej je syr druhý plátok toastového chleba, pritlačíme k sebe a diagonálne rozdelíme na polovice. Podávame horúce.

Ingrediencie

  • 120 g baby špenát

  • ½ strúčika cesnaku

  • 1 lyžica olivového oleja

  • soľ a korenie

  • 1/2 kríčkovej paradajky

  • 2 plátky toastového chleba

  • 2 plátky syra Leerdammer® Toast & Burger

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

#ENJOYIT