1
1. 120 g baby špenátu umyjeme, pretriedime a v suchom stave rozmixujeme. ½ strúčika cesnaku na jemno posekáme. Špenát a cesnak opražíme na panvici, na ktorú dáme 1 lyžicu olivového oleja, a necháme „sadnúť“. Okoreníme soľou a korením a necháme odkvapkať v site. 2. 1/2 kríčkovej paradajky zbavíme semien a nakrájame na jemné kocky. 3. 2 plátky toastového chleba natrieme maslom, obložíme syrom Leerdammer® Toast & Burger a zapečieme v rúre na pečenie, až pokým sa syr nezačne roztápať. Jeden plátok toastového chleba obložíme špenátom a kockami paradajky, na tento plátok položíme stranou na ktorej je syr druhý plátok toastového chleba, pritlačíme k sebe a diagonálne rozdelíme na polovice. Podávame horúce.
120 g baby špenát
½ strúčika cesnaku
1 lyžica olivového oleja
soľ a korenie
1/2 kríčkovej paradajky
2 plátky toastového chleba
2 plátky syra Leerdammer® Toast & Burger
Odoslať e-mailom nákupný zoznam