Podľa želania podávajte s vetvičkami tymianu.
Skúste Tip na spestrenie!!4
Nakrájajte nadrobno syr Leerdammer Ochutené plátky s čiernym korením a chili. Posekajte orechy a opražte ich na panvici. Na polevu roztopte maslo. Pridajte 100 g syra, orechy a strúhanku, soľ a okoreňte čiernym korením. Vyklepte steaky, osoľte a okoreňte. Opečte na horúcom oleji z oboch strán, vyberte z panvice a dajte do kastróla. Steaky polejte polevou a pečte ich v predhriatej rúre pri 180°C (plyn 3, konvenčná rúra 160°C) asi 10 minút. Očistite cibuľu a cesnak, pokrájajte cibuľu na kocky, pretlačte cesnak a orestujte vo zvyšnom výpeku. Pridajte paradajky a priveďte do varu. Pridajte 50g syra, nechajte roztaviť a pridajte do omáčky soľ, čierne korenie, balzamikový krém, provensálske bylinky a čili vločky podľa chuti. Naaranžujte steaky a omáčku na taniere a posypte zvyšným syrom.
200g syra Leerdammer Ochutené plátky s čiernym korením a chili
30g vlašských orechov
30g mäkkého masla
1 PL strúhanky
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
4 hovädzie steaky (150g každý)
2 PL rastlinného oleja
1 cibuľa a cesnak
1 plechovka nakrájaných paradajok (= 400 g)
1 PL balzamikového krému
1 PL provensálskych byliniek
1/2-1 PL čili vločiek
Odoslať e-mailom nákupný zoznam
Podľa želania podávajte s vetvičkami tymianu.
Skúste Tip na spestrenie!!