Späť na Recepty

La Dolce Vita so „stredomorskými paradajkami“.

Zeleninová omeleta s klobáskou Chorizo
  • Ohodnotiť recept

  • 40 Minút

  • Ľahké

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Zeleninová omeleta s klobáskou Chorizo

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Večera

Inštrukcie:

Rozpoľte papriky, umyte a narežte na pásiky. Umyte cukety a prerežte na polovičné plátky. Narežte cibuľu na plátky a klobásku Chorizo na kocky. Nakrájajte syr Leerdammer Ochutené plátky s paradajkami a bazalkou na pásiky. Orestujte papriku, cukety a cibuľu na horúcom oleji v zapekacej mise po častiach. Primiešajte klobásku Chorizo. Vyšľahajte vajcia s troškou soli, korením a kajenskou paprikou a vylejte na zeleninovú zmes. Upečte v predhriatej rúre pri 180°C (plyn: 3, teplovzdušná rúra: 160°C) a nechajte tuhnúť asi 30-40 minút.

Ingrediencie

  • 130g syra Leerdammer Ochutené plátky s paradajkami a bazalkou

  • 1 žltá a 1 červená paprika

  • 2 cukety

  • 2 cibule

  • 100g klobásky Chorizo

  • 4 PL olivového oleja

  • 10 vajec

  • soľ

  • čerstvo mleté čierne korenie

  • kajenská paprika

#ENJOYIT Skúste Tip na spestrenie!

Podľa priania podávajte ozdobené bylinkami.

Skúste Tip na spestrenie!!

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

3 Podobné recepty

#ENJOYIT