Pre krémovejšiu chuť a konzistenciu pridajte Leerdammer Delacrème
Skúste Tip na spestrenie!!4
Priveďte vývar do varu. Nakrájajte cibuľu a opražte ju pri nízkej teplote v panvici s maslom. Popražte ryžu vo výpeku niekoľko minút a potom pridajte dve naberačky vývaru. V polovici varenia pridajte šafranové blizny. Keď je už ryža hotová, odstavte ju a pridajte zvyšné maslo a nastrúhaný syr Leerdammer. Premiešajte a pred podávaním nechajte postáť niekoľko minút.
150g syra Leerdammer Original
320g ryže Caranaroli
1l mäsového vývaru
60g masla
1 cibuľa
3 šafranové blizny
Odoslať e-mailom nákupný zoznam
Pre krémovejšiu chuť a konzistenciu pridajte Leerdammer Delacrème
Skúste Tip na spestrenie!!