Chutí najlepšie podávané s čerstvo opečenou ciabattou.
Skúste Tip na spestrenie!!4
Umyte morčacie rezne, poklepte a porežte na plátky, ochuťte soľou a farebným korením. Opražte na oleji na panvici asi 5 minút. Vyčistite, umyte a osušte listový šalát a natrhajte ho na malé kúsky. Umyte, očistite jahody a pokrájajte ich na štvrtiny. Na zálievku zmiešajte jahodovú marmeládu, horčicu, olej a ocot na jemnú zálievku a ochuťte podľa chuti soľou a korením. Naaranžujte listový šalát, jahody a morčacie pásiky na šalátový tanier a polejte zálievkou. Narežte syr Leerdammer Caractère na pásiky a posypte nimi šalát.
150g syra Leerdammer Caractère
4 morčacie rezne (125g každý)
400g listového šalátu (ľadový šalát, červený hlávkový šalát, rukola)
250g jahôd
mleté farebné korenie
soľ
1 PL olivového korenia
Zálievka:
2-3 PL jahodovej marmelády
2 PL bavorskej sladkej horčice
5 PL olivového oleja
2-3 PL bieleho vína
ocot
soľ
čerstvo mleté korenie
Odoslať e-mailom nákupný zoznam
Chutí najlepšie podávané s čerstvo opečenou ciabattou.
Skúste Tip na spestrenie!!