4
Narežte cukiny pozdĺžne na tenké plátky. Osoľte a opečte cukinové plátky na 1/2 ČL oleja.Nakrájajte sušené paradajky na kúsky. Umyte morčacie plátky, osušte, potrite 2 ČL horčice, posypte soľou a korením a navrch poukladajte plátky cukety, kúsky paradajok a polovicu plátkov syra Leerdammer Lightlife. Zviňte obložené mäso, zviažte niťou a sprudka opečte na oleji. Podlejte rolády bielym vínom a kuracím vývarom, primiešajte smotanu a zvyšok horčice, zakryte a duste asi 10 minút. Pokrájajte zvyšné plátky syra na kúsočky, pridajte ich do omáčky a nechajte ich roztaviť, rýchlo premiešajte, pridajte bylinky, soľ a korenie.
200g syra Leerdammer Lightlife
2 malé cukety
soľ
2 PL olivového oleja
50g sušených nakladaných paradajok
4 morčacie plátky (po 150g)
2 1/2 PL jemne štipľavej horčice
farebné korenie
100ml bieleho vína
300ml kuracieho vývaru
1 hrnček smotany na varenie (príp.nízkotučnej smotany)
2 PL zmesi byliniek
Odoslať e-mailom nákupný zoznam