Neuveríte, koľko chutí môžete mať vo vnútri baklažánu.
4
Umyte a rozpoľte dva veľké baklažány, pokvapkajte olejom a posoľte. Pečte ich v rúre 30 minút pri 160°C. Keď už sú hotové, ochlaďte a vyberte dužinu. Posekajte dužinu baklažánov a pridajte paradajkovú dužinu, jeden strúčik cesnaku, petržlen a trošku soli a korenia. Pridajte k dužine kocky syra Leerdammer a potom cícer. Naplňte zmesou baklažány a pečte v rúre pri 200°C, 10 minút.
2 baklažány
100g syra Leerdammer nakrájaného na kocky
1 strúčik cesnaku
100g paradajkovej dužiny pokrájanej na kocky
100g predvareného cíceru
1 štipka posekaného petržlenu
2 PL olivového oleja
soľ a čierne korenie
Odoslať e-mailom nákupný zoznam