Späť na Recepty

Studený cestovinový šalát ideálny pre záhradné stolovanie za teplých letných večerov

Taliansky cestovinový šalát s údeným kuracím mäsom
  • Ohodnotiť recept

  • 25 Minút

  • Ľahké

  • kolesá

  • Pridať k Obľúbeným

Taliansky cestovinový šalát s údeným kuracím mäsom

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Večera, Obed

Inštrukcie:

Uvarte cestoviny podľa návodu na obale. Zlejte cestoviny a premyte ich studenou vodou. Nechajte odkvapkať vodu a zamiešajte s extra panenským olivovým olejom vo veľkej mise. Urobte zálievku zmiešaním šťavy z limetky a pesta. Zmiešajte pesto s cestovinami spolu s kôrou limetky (použite strúhadlo). Nakrájajte paradajky na mesiačiky, olivy na plátky a syr Leerdammer a údené kuracie prsia na kocky. Pridajte všetko do cestovinového šalátu. Dokončite pridaním listov bazalky a čerstvo zomletého korenia a soli podľa chuti.

Ingrediencie

  • 300g uvarenej cestoviny (napr. fusilli)

  • 4 PL červeného pesta

  • 1 limetka

  • 250g cherry paradajok

  • 10 čiernych olív

  • 250g kus syra Leerdammer Original

  • 200g údených kuracích pŕs

  • čerstvé lístky bazalky

  • extra panenský olivový olej

#ENJOYIT Skúste Tip na spestrenie!

Pridajte slaninu

Skúste Tip na spestrenie!!

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

2 Podobné recepty

#ENJOYIT