Späť na Recepty

Bravčové sa zoznamuje s Toskánskom!

Toskánske bravčové kotlety
  • Ohodnotiť recept

  • 30 Minút

  • Ľahké

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Toskánske bravčové kotlety

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Obed

Inštrukcie:

Umyte bravčové kotlety, poklepte a ochuťte soľou a korením. Umyte paradajky, odstráňte stopky a nakrájajte na kocky. Zmiešajte paradajkové kocky s olivovým olejom, soľou a čiernym korením. Narežte syr Leerdammer Ochutené plátky s paradajkami a bazalkou na pásiky. Položte na každú kotletu plátok parmskej šunky, paradajkové kocky a plátok syra Leerdammer Tomato-Basil. Položte obložené kotlety do misy s grilovacou mriežkou, zakryte papierom na pečenie a pečte asi 15 minút v predhriatej rúre pri 180 °C (plyn: 3, teplovzdušná rúra: 160°C).

Ingrediencie

  • 130g syra Leerdammer Ochutené plátky s paradajkami a bazalkou

  • 4 bravčové kotlety na minútky (po 80 g)

  • soľ

  • čerstvo mleté čierne korenie

  • 2 paradajky

  • 2 PL olivového oleja

  • 4 plátky parmskej šunky

#ENJOYIT Skúste Tip na spestrenie!

Podľa priania podávajte s ryžou.

Skúste Tip na spestrenie!!

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

1 Podobné recepty

#ENJOYIT