V sezóne použite čerstvé aromatické bylinky.
Skúste Tip na spestrenie!!4
Umyte a na kocky nakrájajte cibuľu, cukety a papriku. Dajte do panvice s olejom cibuľu a popražte na nízkej teplote. Po 5 minútach pridajte cukety a papriku. Varte asi 5 minút, kým nezmäkne všetka zelenina. Medzitým si pripravte zeleninový bujón z kocky. Pridajte bulgur k zelenine a zalejte bujónom. Varte 5 minút. Potom prikryte panvicu pokrievkou a nechajte, aby bulgur absorboval všetok vývar. Po 10 minútach zamiešajte vidličkou, pridajte na kocky nakrájané paradajky a syr Leerdammer. Nakoniec pridajte štipku zmesi štipľavého korenia a podávajte.
150g syra Leerdammer Original
300 ml zeleninového vývaru
1 paprika
1 cukety
1 cibuľa
2 paradajky
1 lyžička zmesi štipľavého korenia
120g bulgur (predvarená celozrnná pšenica)
Odoslať e-mailom nákupný zoznam
V sezóne použite čerstvé aromatické bylinky.
Skúste Tip na spestrenie!!