4
Predvarte repnú chrasť vo vriacej osolenej vode asi 30 sekúnd, následne ju ochlaďte v ľadovej vode. Zlejte a osušte ju utierkou. Orežte, umyte a pozdĺžne narežte na plátky cuketu a predvarte dve minúty. Ochlaďte tak ako pri repnej chrasti a vysušte. Očistite cibule od tvrdej časti a prvej vrstvy; narežte na tenké plátky pozdĺžne; predvarte asi minútu, zlejte, ochlaďte a osušte. Nasekajte hrsť aromatických byliniek. Nakrájajte na tenké plátky blok syra Leerdammer Lightlife. Zmiešajte surovú zeleninu s uvarenou a dobre osušenou chrasťou. Ochuťte olivovým olejom, soľou a korením. Dajte do štyroch studených misiek na polievku a podávajte. Pridajte syr Lightlife a krutóny.
150g syrového bloku Leerdammer Lightlife
100g repnej chraste (lístky repy)
100g baby špenátu
100g šalátu
2 jarné cukety
40g rukolového šalátu
40g cibule
1 štipka kôpru, mäty, bedrovníka
6 chlebové krutóny
1 štipka soli a korenia
Odoslať e-mailom nákupný zoznam