4
Zmiešajte tvaroh s pretlakom. Rozrežte ciabatty a natrite na dolnú časť paradajkový tvaroh. Umyte račie chvostíky a nechajte odkvapkať paradajky. Porežte paradajky na prúžky. Rozrežte na polovicu dva pláty syra Leerdammer Delacréme. Na spodnú časť položte najprv račie chvostíky a paradajky, potom 1 1/2 plátkov syra Leerdammer Delacréme. Položte obe polovice vedľa seba na plech a pečte ich v predhriatej rúre pri 240°C (plyn 6, teplovzdušná rúra 220°C ) asi 3-5 minúty, kým sa syr Leerdammer Delacréme neroztaví. Polovice spojte a podávajte horúce. TIP: Bochníky ciabatty sa tiež dajú pripravovať v kontaktnom grile.
1 balenie syra Leerdammer Delacrème
80g tvarohu
1 PL paradajkového pretlaku
4 bochníky ciabatty
1 balenie račích chvostov (125g)
25g v oleji nakladaných paradajok
Odoslať e-mailom nákupný zoznam